Aanbiedingen en gratis downloads

Op deze pagina vind je alle lopende aanbiedingen EN winacties. Per 1 juli kun je ook diverse gratis templates downloaden.

GRATIS: maak kans op een Sprankel-voedingsadvies ter waarde van € 60,00!

Sprankel eenmalig voedingsadvies: (2 x 30 minuten)

Wil je weten hoe met je huidige voedingspatroon is gesteld?

Dan is dit misschien iets voor jou! Je houdt een paar dagen een eetdagboek bij, dat vitaliteitscoach Monique met je zal analyseren. De resultaten bespreken jullie samen en je krijgt gerichte tips en adviezen mee, waarmee je direct aan de slag kunt. Stuur me gewoon even een mailtje als je dit voedingsadvies wilt winnen. That’s it. 

 

 

Zomeraanbieding 2
aanbieding deal of the day mini prijspakkerMini prijspakker ter waarde van € 45,00 excl. btw.

Wil jij kennismaken met mijn bedrijf maar twijfel je? Met de mini prijspakker kun je alle kanten op. Je kunt deze prijspakker inzetten voor alles, wat ik aanbied (uitgezonderd het maken van een website of webshop). Heb je wat hulp nodig omdat je tijd tekort komt of heb je behoefte aan advies, een checklist, zoekmachineoptimalisatie, hulp bij een praktische oplossing, wat onderzoekwerk of iets anders? Dan is de mini prijspakker (het kleine broertje van de normale Prijspakker) iets voor jou. Deze aanbieding wordt eenmalig aangeboden gedurende de hele maand juni 2020 maar kan ook later ingezet worden.
Interesse?

 

___________________________________

Gratis downloads: nog even geduld 🙂

Per 1 juli kun je hier de volgende informatie downloaden:

Help, mijn website werkt niet meer – hoe maak ik een backup en …..hoe zet ik hem terug!

Voorblad backup help mijn website werkt niet meer

Hoe een backup van je website te maken. Een handleiding waarin dit wordt uitgelegd. Zowel handmatig als met twee geteste plugins. Je hoopt het natuurlijk nooit nodig te hebben, net als een annuleringsverzekering of een opstalverzekering. Maar je weet maar nooit ….. Overigens maakt jouw hostingprovider als het goed is ook iedere dag een backup en bewaart die meerdere weken. Toch goed om even te checken hoe vaak precies en hoe lang een backup bewaard blijft.