Content marketing

Wat is content marketing?

Content marketing is het maken en verspreiden van relevante en waardevolle inhoud om een ​doelgroep aan te trekken. Je wilt klanten werven en/of te betrekken (met als uiteindelijke doel winstgevende klant acties te stimuleren). Het is het zichtbaar maken van de werkzaamheden die je binnen je bedrijf doet. Door het geven van interessante informatie over je product of dienst.

Wat betekent content marketing voor jouw bedrijf

Waar blijft die klant? Door de verbetering van je reputatie, stimulering van marketing, sales en relatieontwikkeling. Belangrijk is uiteraard om unieke, authentieke en waardevolle content te maken. Die je klanten willen zien of lezen Het is geen appeltje eitje. Het betreft een langere termijn ontwikkeling. Maar met een goede contentstrategie ben je spekkoper.

Hoe kan ik jou helpen?

Aan de slag

vrouw

Door ervaring rijker geworden met content marketing kan ik je op weg helpen. En dat is ook de basis van mijn bedrijf. Communicatie, social media en content marketing gaan hand in hand. Strategie is hierbij het kernwoord. Zonder strategie drijf je stuurloos rond. Kies een een centraal thema. Borduur daar op voort. Lastig?